Friday, December 23, 2011

Rindu kat student aq

ahakz! nape tetibe rindu kat student plak nie.. adoyai...actually memang aq rindu kat dowang sesangat nie, maybe becoz aq dah jd student balik tue yg aq tetibe teringat kat dowang..aper citer student2 aq skang ni kan..kalo xsalah aq la kan, kalo dikira-kira balik student aq yang paling tua masa aq mula2 mengajar dolu mesti nak masok form 3 skang nie..ha!! btol3x dowang masok form 3..iskh3 dah beso2 dah student aq. tah ingat ke x rupa dowang..huhuhu..

first student aq, kena jd guru kelas plak..ahakz!! rindu kat kowang..kowang rindu kat sayer x?
5 Abu Bakar 2008


rindu kat bebudak nie gak..even kelas ader 9 student je tp nakal dowang wat aq senang hati..x tipu wo...
skang nie dowang mesti bru abis UPSR kan
3 Abu Bakar 2009 sesi pagi


nie plak student sesi petang..sama jer ngan gambar kat atas tue..kepandaian 
dowang nie kekadang wat aq terhimpit ngan soalan2 dowang.
3 Abu Bakar sesi petang 2009


nie lah die tenaga pengajar SRA Al-Watan Kampung Pandan


kelakar la..hak3 rindo sesangat nie
3 Abu Bakar


time ni lg aq rindu..rindu nak denda dowang..time nie aq denda dowang coz dowang 
nie bising sesangat..ingat pasar ker??? ha3..
6 Abu Bakar 2008


saya harap kowang semua berjaya..doa dan usaha kalian akan dibalas sekiranya kowang selalu ingat padanya dan taat dengan ibu bapa.. <<<<< miss u all so much >>>>>

No comments:

Post a Comment