Friday, December 23, 2011

Rindu kat student aq

ahakz! nape tetibe rindu kat student plak nie.. adoyai...actually memang aq rindu kat dowang sesangat nie, maybe becoz aq dah jd student balik tue yg aq tetibe teringat kat dowang..aper citer student2 aq skang ni kan..kalo xsalah aq la kan, kalo dikira-kira balik student aq yang paling tua masa aq mula2 mengajar dolu mesti nak masok form 3 skang nie..ha!! btol3x dowang masok form 3..iskh3 dah beso2 dah student aq. tah ingat ke x rupa dowang..huhuhu..

first student aq, kena jd guru kelas plak..ahakz!! rindu kat kowang..kowang rindu kat sayer x?
5 Abu Bakar 2008


rindu kat bebudak nie gak..even kelas ader 9 student je tp nakal dowang wat aq senang hati..x tipu wo...
skang nie dowang mesti bru abis UPSR kan
3 Abu Bakar 2009 sesi pagi


nie plak student sesi petang..sama jer ngan gambar kat atas tue..kepandaian 
dowang nie kekadang wat aq terhimpit ngan soalan2 dowang.
3 Abu Bakar sesi petang 2009


nie lah die tenaga pengajar SRA Al-Watan Kampung Pandan


kelakar la..hak3 rindo sesangat nie
3 Abu Bakar


time ni lg aq rindu..rindu nak denda dowang..time nie aq denda dowang coz dowang 
nie bising sesangat..ingat pasar ker??? ha3..
6 Abu Bakar 2008


saya harap kowang semua berjaya..doa dan usaha kalian akan dibalas sekiranya kowang selalu ingat padanya dan taat dengan ibu bapa.. <<<<< miss u all so much >>>>>

Friday, December 16, 2011

aisey..

Skang nie aq ngah kojer part time kat great eastern..alhamdulillah, bukak bill gak aq arinie. semalam xder sell langsung..tp boring plak aq koje arinie. entah ape ke her nye aq boring tahap ultraman..hua3 aduyai, ery a.k.a dude...bile la nak blanja MCD, PIZZA, n KFC nie.. Perot aq dah berdangdut2 lagu sailormoon nie..kah3..selagi xdapat selagi tu aq asyik mintak je bro..kui3 (bio ko tertekan) oh ye, td aq boring, pastu kan aq main la snap2 pic ngan adik aq si shuhadah nie..ni la hasilnya,





Banyak lagi kot gambarnye, tp ni je la bleh tunjuk.huk3x. lastly aq nak cakap..... DUDE AQ NAK MCD, PIZZA N KFC...hua3

Thursday, December 15, 2011

Rindu kat member2 pektikel TMTC

Hahaha, statement nak rindu rindu..adoyai...huk3..macam macam jd masa aq pektikel kat TMTC nie tp dugaan itu lah yang menguatkan lagi persahabatan yang terjalin.. To u all yg pektikel sama2 ngan akk, akk nak bgtau, akk SAYANG kowang walaupon persahabatan kita pernah di uji. Akk anggap itu semua ujian yang tuhan bagi supaya kita selalu beringat.. Adik2 ingat tau, problem mematangkan kiter, maafkan akak kalo ader tekasar bahasa, tersentuh hati kecil adik2 tanpa sedar dan halalkan segala dosa akk pada adik2 yer..

from the left : bobo, anis, yati, jah, riri
depan: yayah, aq, iera n afiq

 saat manis semasa jamuan hari raya TMTC

 semoga kowang berjaya dalam hidop ye adik2

 akk akan rindukan kowang

jgn lupa akk yer adik2

Wednesday, December 14, 2011

Ni ha sibling's aq

Tetibe jer rasa nak upload gambar adik-beradik aq..ha3x..

ha3x, cantik x kami duduk..tersusun gitu..from left Siti Nur Shuhadah (17), me, Siti Nurul Jannah (21) n Siti Nur Soleha (13). Kami anak kepada insan yang telah meninggalkan dunia iaitu Mohd Ridzuan bin Abdullah.. huhuhu...Ops, aq bukan yg sulung tau..atas aq ader lg sowang (abang aq). Mohd Ibrahim namanyer..

Tuesday, December 13, 2011

Penat nyer..

Penat ke?? Aq kojer arini ngan adeq aq si shuhadah nie..Ala koje part time jer tok cr wet bayar yuran Poli aq.. Lama gak r aq dok menunggu customer nie..dr pkol 10.30 am (bukak kdai) sampaila pkol 9.00 pm (tutop kdai). Actuallykan, aq xla penat sangat cuma letih badan jer..huk3. Kenapa erk letih badan???
  • sebab aq kojer asyik duduk jer...bangun malas (sebab adik aq ader, aq soh dier take over tempat aq)
  • menunggu customer yang xmau beli barang2 yang aq jual..(bos aq punyer kedai la)
  • rehat x cukup....
Adoyai, pasni kena naik bus plak. Lpas naik bus kena naik train plak..pastu naek tangga...adoyai...kalo x kurus gak xtau nak kata aper..ahakz!

Oh ye, today my cozen bufday...Happy Bufday Syafeqah Rashidan.. Semoga panjang umo n murah rezeki..hua3 anda sudah berumur 18 tahun..Tahniah.!!!!

Inilah Dier

Hari ni dah masuk 3 ari aq dok wat blog aq jer...adoyai...mau fening + menonggeng aq dibuatnyer..

Sunday, December 11, 2011

Hahahaha......I'm NEW

Assalamualaikum......

Akhirnya, ada gak saya blog sendiri..sopan nyew...Welcome to Blogspot Atiqah..hua3